Härliga poddar och tips på talböcker

Jag lyssnar väldigt mycket på talböcker men på slutet har det känts som om de böcker jag velat lyssna på har sinat eller väntar på uppföljningar. Känns som om jag lyssnat på allt som finns vilket givetvis inte är sant. Jag älskar kriminalromaner men växlar gärna över till någon "feelgood bok" däremellan. Jag har lyssnat på P3 dokumentärerna och några sommarpratare men för två veckor sedan så upptäckte jag Wahlgren & Wistams pod och under dessa två veckor har jag lyssnat igenom deras 146 avsnitt och bara älskade dem! Man skrattar, funderar, håller med och igenkänningsfaktorn är hög på många saker. När avsnitten nu tog slut så kändes det helt tomt och jag fick nästan panik över att inte ha något att lyssna på. Vad upptäcker jag då? Jo Skäringer och Mannheimer! Kommer på mig själv att tokskratta när jag till exempel står och mockar och folk runt omkring tittar på mig som om jag vore tokig. Alltså vart får de allt ifrån? Kan verkligen rekommendera båda poddarna om man vill ha något att lyssna på.
 
Har du någon annan pod eller talbok som du vill tipsa mig om så tar jag mer än gärna emot det, nu är det snart dags för lite julledighet och då kommer jag förhoppningsvis att kunna lyssna rätt mycket.

Fortsätter färdas genom Narnia

 

Att det får vara så vackert ute

Vi är på väg hem från Östersund och vägen hem är så otroligt vacker så man blir alldeles lycklig inombords. Mil efter mil körde vi genom ett snötäckt landskap, det kändes som om vi befann oss mitt i narnia.

Framme i Östersund.


Ligger på hotellrummet och gör absolut ingenting. De andra är och äter men jag var fortfarande mätt efter julbordet så jag passar på att njuta av lugnet på rummet innan jag ska vidare till min kusin. Lillasyster anländer med flyget i kväll och i morgon är det begravning. 
(null)


Julbord

Har precis ätit julbord på Scandic med jobbet, gott och riktigt mätt sitter jag nu i bilen på väg till Östersund. Roligt var att Marlene också kom på julbordet, vi han dock inte prata så mycket som man hade velat då det kändes som om jag skyndade mig att äta eftersom vi skulle åka. Men lite surr han vi med. 

Bus i narniaskogen

Tänk vilken tur jag har som kan ha med mig hundarna på jobbet och att man dessutaom kan ta med dem ut på en ljuvlig tur i narniaskogen under lunchen gör inte saken sämre.

En nisse har flyttat in

Under natten har tydligen en liten nisse flyttat in i vårt hus.

RSS 2.0