Grillning och skridskor

I söndags sken solen och temperaturen steg till behagliga grader. Det innebar att vi tog fram snöspadar, skridskor och allt som hör grillning till.
Planen var inte skottad så vi fick börja med det innan vi grillade och avslutade med hockey. En bra söndag vill säga.

Alicia

 

Kan man börja en söndag på bättre sätt?

 

Härlig lördagmorgon

Morgonpromenad med Lotta och hundarna, en härlig start på helgen.
 

Tusen tack


Facebook säger att jag fyller år idag och alla mina vänner håller tydligen med. Tusen tack för alla grattis. Jag fick ett nytt pussel av min älskade man, ett spel av min fina vän, ljus, en cheesecakebok, blommor, celcius, choklad, champagne och en massa trisslotter. Vem vet, i morgon är jag kanske miljonär. Sen fick jag även en underbar present som bara ett riktigt Harry Potter fan kan förstå, en chokladgroda i ask med Gilderoy Lockhart som samlarkort.
Än en gång, tack så jättemycket. Detta hade jag verkligen inte väntat mig.

Längtar tillbaka

Dagar som idag, när man fryser till is och man är kall ända in i märgen. Då längtar jag tillbaka extra mycket till Thailand.
 

Alla borde ha en egen Sudden

Jag känner igen den glädjen Nova känner när hon är i stallet med ponnyer och vänner. Leendet sträcker sig från öra till öra. Vi har förhoppningsvis en ny liten ryttare i familjen.
 

Vi är många som saknar dig

Två dagar har gått sedan du lämnde oss för att ta plats i himlen, det känns så overkligt och orättvist. Ena dagen var du här och nu är du borta. Livet är skört, man glömmer det så lätt. Du var så glad, rolig, stark, tokig, en underbar far och fantastisk man till din fru. Vi är många som saknar dig.....
 

8 år

Tänk vad fort tiden går, 8 år som man och hustru <3

Lifeguard

Kamala Beach måste ha det underbaraste lifeguardtornet någonsin. Rosa torn med rött tak och blå och gula detaljer.
 

Några av alla hundar på stranden i Kamala Beach

 

Måns

Måns är inte som alla andra katter

I dag är en sådan där dag då jag saknar dig så hjärtat värker

 

Novas rum

Novas rum är nästan helt klart, lite småfix är kvar men i stort sett är det klart. Hon älskar att vara där och leker gärna där inne i lugn och ro medan vi är på bottenvåningen. Hon är också väldigt duktig på att plocka undan efter sig vilket inte fungerade så bra i hennes förra rum. Nu har hon plastbackar i varje skåp, två till fyra stycken i varje och vi upplever att hon har lättare att hålla ordning när varje sak har sin plats.
Båda barnen tillbringar mycket tid i kojan under sängen, det har blivit en mysig plats att läsa, vila, se på iPad eller helt enkelt bara gömma sig en liten stund.
Nova har bara varit mindre nöjd med en enda sak i rummet, hon hade önskat rosa väggar. Jag försöker säga till henne att hon har rosa på nästan allt annat i rummet men på den punkten är vi tydligen inte alls överens.

Lucas rum

Rummet har fått en ny färg, vit. När Lucas var ca 1,5 år så målade vi hans rum i grönt, blått och rött och de färgerna hade blivit väldigt slitna så nu var det dags för ny färg och nya möjligheter till ett rum anpassat för ett äldre barn.
På fredag kommer sängen så till helgen kan vi nog bli klara med det större sakerna i rummet sen återstår de små detaljerna.

RSS 2.0