Söndag 28 maj

 

Lördag 27 maj 2017

 

Äntligen utomhustävlingar

 

Grattis Izzi

Grattis på 4-årsdagen Izzi <3
 

13 år

Grattis på din dag älskade hund, du förgyller våra dagar varje dag. Du är grå om nosen, hörseln är nedsatt och dina ögon är grumliga men i övrigt är du i toppskick! Jag hoppas att du stannar hos oss i många år till <3
 
 

Måns

Bästa Måns njuter av värmen och sover gott i uterummet.

På onsdagar händer det saker

Som någon kommenterade så kan det hända rätt mycket på onsdagsträningarna, folk ramlar av, träns går sönder och hästar busar. Oftast har jag inte med mig kameran men ibland händer det att man är med precis när det händer och då kan det bli en hel bildserie.
 
 
 
 
 
 
 Hästar och ryttare klarade sig bra.
 
 

Onsdagsträningen

 

Livet är så orättvist och skört

I går möttes jag av beskedet att din älskade fru somnat in, jag blev så ledsen. Tårarna rann ned för mina kinder, jag kände en sådan enorm sorg. Livet är så orättvist och skört. Nu är ni åter tillsammans men i himlen, jag önskar dock att ni båda varit här på jorden och fått leva tillsammans sida vid sida med era älskade döttrar.
 
Det finns inga ord som kan lindra sorgen, tiden läker alla sår sägs det men är det verkligen sant? Är det inte bara så att man lär sig leva med sorgen? Det blir lite lättare för varje dag men läker verkligen såret helt?
 
 

Underbara och älskade hund

 

Våren kämpar på

Kung Bore kämpar på med sin vinter och minusgraderna vägrar ge med sig fast vi är inne i mitten på maj. Det snöar, haglar och regnar om vartannat. Våren kämpar dock tappert på och man ser hur det börjar växa i trädgården.
 

Grattis Plexus 11 år

 
 

Grannen hade finbesök nu på morgonen

 

Bara bus!

I dag drog utomhusträningen igång, äntligen! Tjoho sa även hästarna.
 

Lite med dramatiskt än nödvändigt

Hade laddat upp med två kameror inför kvällens utomhuspremiär, alla hästar skötte sig dock exemplariskt så jag har inte så många skojiga kort att bjuda er på. Kvällens mest dramatiska var när Dinos hackamore gick av precis i avsprånget in i kombinationen, Cissi verkade dock väldigt oberörd och hoppade snällt igenom utan några funderingar och stannade snällt efter.
 

Äntligen på plats

I går trotsade vi den isiga baksidan och satte upp studsmattan ändå, kändes som om barnen hoppade hela dagen.
 

RSS 2.0