Vurpa och andnöd

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
I dag tog vi en tur runt spåret tillsammans med Kim, han hann med både en vurpa och andnöd innan vi var hemma igen.
 

Ännu en morgon i stallet

(null)

(null)

(null)


Vad ska det bli av dig när du blir stor?

Älskade lilla hund, vad ska det bli av dig då du blir stor?
 

Underbar morgon i stallet

(null)

(null)

(null)

(null)


Norrsken

Det har varit rätt mycket norrsken de senaste veckorna, tyvärr har det varit mest fart under sen kväll och natt när jag varit tvungen att sova. Men i förra veckan hann vi i alla fall med att fota lite.
 

Lillis 2 år

Fantastiska lilla katt, du förgyller våra liv med så mycket roligt. Du är som en liten hund som följer en hela tiden, vart man än går. Du älskar att ligga i famnen och kurrar så fort man börjar klappa dig. Du pratar med oss så fort du hör ditt namn och kommer snällt när man ropar. Du busar med allt du kan se, du har till och med lyckats få liv i gamla Måns. Du hittar på massa bus varje dag och ska envisas med att bli klappad på natten, du vill även tvätta matte tillbaka på hakan om du får chansen. Du tycker det är kul att vara med barnen och är gärna med dem inne på deras rum om du får. Du retas med din mamma och försöker även busa med henne men där får du ett bestämt nej när du försöker. För oss är du den skojigaste katten vi haft under vårt tak och vi hoppas att du stannar i minst 20 år till.
 
Grattis på din dag <3
 
Första gången ute

Älskade hundar

(null)

(null)

(null)


Vad ska alla snö ta vägen?

Det är väll så att man börjar funder på var alla denna snö ska ta vägen då det börjar töa. Just nu känns det dock långt bort till våren, -16 grader och snålblåst.
 

Tävlingslydnad

I dag har Pelle och jag varit på vårt första tillfälle i kursen Tävlingslydnad, ska bli väldigt spännande att se vad vi tillsammans kan lära oss. Jag har aldrig hållit på med något sådant här förut så jag suger åt mig som en svamp av allt som sägs. Jag är särskilt nyfiken på apporteringen och sitt under gång, vi får se om vi klarar det.
 

Sportlov

Vilket underbart sportlov vi har haft, skidåkning, bad, vänner och kvalitetstid med familjen.
 

RSS 2.0