Jenny

Härlig dag
Vaknade vid åtta, plockade undan, sorterade tvätt och startade en maskin, diskade och efter det blev det en kort frukost med barnen innan vi drog iväg till Tegströms. Där blev det massa bus för alla barnen medan föräldrarna hängde i soffan och såg på terrängen från EM, jisses så nervös jag vad när systrarna A red! På em drog papporna till lekparken med barnen medan jag åkte till stallet med Stina och Vickan. Red först ett galopp pass på Grodan, han var så fantastiskt fin i slutet så jag nästan inte ville sluta rida. Direkt efter det red jag en stund på Loppan, han skötte sig super även om vi hade lite olika uppfattningar om några saker i början. Även han var fantastisk i slutet!
Hem till familjen T igen, där blev det tacos till middag och trevligt sällskap. När vi var på väg att åka hem styrdes allt helt plötsligt om och Tessa och jag drog till stallet istället (papporna gick dit med barnen), där fick jag rida på Kakan och jag måste säga att jag blev glatt överraskad! Man får ofta en uppfattning om hur en häst är att rida när man står på marken, här måste jag säga att han nog nästan vara raka motsattsen! Han var lätt och fin i handen, hade lätt att gå på tygeln (för lätt och vill nästan krulla ihop sig så man får försöka lyfta upp han), han var pigg men ändå inte pigg, lyhörd men ändå lite unghäst då han då och då var tvungen att "titta" på saker. Glatt överraskade traskade en svettig häst och ryttare mot stallet, ser redan nu fram emot att få rida fler gånger på den söta lilla hästen.
Klockan skenade iväg och vi var inte hemma för en vid 20.30, Nova somnade nästan direkt och Lucas strax efter. För föräldrarna blev det lite målning, diskning och tvättfix, en välbehövlig dusch och nu ligger vi och ser på film. Kommer nog inte ha problem med att somna ikväll.