Jenny

Tack Utebutiken
För några veckor sedan var lillasyster och jag på en tjejkväll på utebutiken, minglade, gick tipsrunda och drack glögg. Hittade ett par superfina Haglöfs vandringsbyxor, gick länge och höll dem i handen och funderade om jag skulle köpa dem då jag inte köper saker till mig själv så ofta och inte i den prisklassen. Lillasyster peppade mig att köpa dem då jag faktiskt är ute och går med hunden varje dag. Tillslut fick jag nästan säga till mig själv på skarpen, hade det gällt tex ett hästtäcke så hade jag aldrig tvekat. Köp kvinna, köp! Unna dig något för en gångs skull! Sagt och gjort, vi gick till kassan, köpte våra byxor och när vi var på väg att gå så säger mannen i kassan, vänta lite, alla som köper Haglöfsprodukter idag får skriva upp sig på en lista och kan vinna ett fint pris. Oj, men vad kul sa jag, skrev upp mitt namn och nummer och sedan åkte vi hem.
Dagen efter ringer ett för mig okönt nummer, jag tvekar alltid att svara på sådan nummer men jag hade jour på jobbet dagen efter och valde därför att svara. Hej det här är "M" på utebutiken, är det Jenny jag talar med? Ja......
- Du har vunnit en jacka.
-Va, svara jag.
- Ja du var här i går och köpte en Haglöfsprodukt och du har nu vunnit en jacka.
- Men oj, jag som aldrig vinner något, är det sant??
- Ja, du kan komma in och prova den på måndag om det passar.
Jag kände mig nästan stum och fick där efter mest fram ord som tack, verkligen tack, är det säkert? Tack igen.
 
Sagt och gjort, på måndagen var jag där och provade jackan och lyckan var total då jag tittat på en ny jacka flera gången men inte tyckt mig ha råd att köpa en.
I går kom äntligen jackan och idag har jag glidit omkring i mina fina Haglöfskläder och känt mig lite som en levande reklampelare för Haglöfs.
 
Jag vill än en gång säga stort tack till utebutiken och Haglöfs för den fantastiskt fina jackan, den är underbar!