Jenny

Lång dag
Hela familjen vaknade vid sju, åt frukost i lugn och ro. Slängde i en maskin tvätt och åkte vidare mot stallet. Nästan framme vid stallet så tog det tvärstopp, en plogbil hade "dött" och stod precis så där misslagom över vägen. Bildades lång kö på båda sidorna ganska fort. Tillslut var det någon modig själ som vågade pressa sig förbi och jag lovar att det var millimeter anpassning för att ta sig förbi.
Mockade åt Sigge mannen, gav han lite mer spån och fixade maten. Ridhusen är bokade hela dagen och skogen lockar inte då det bor en massa renar där just nu =)
Åkte vidare till Haga, åt en god frukost igen. Efter en stund bestämde sig Nicke för att åka hem och skotta taken då det hade snöat hela natten. Mamma och jag skottade utanför deras hus, även taken och balkongerna. Åt goda blåbärspankakor och lekte med playmobil. Nicke kom tillbaka lagom till två och då styrde vi mot Villanäs och barnkalas. Zeth har blivit tre år och de firades med tårta och paket. Som vanligt blev vi kvar och blev även bjudna på en mycket god middag. Hem och hängde tvätt, slängde i en ny maskin och plockade fram en massa skräp som ska till soprummet. Diskade vällingflaskorna och sedan upp för att lägga lilla knytt som måste vara helt slut. Två flaskor senare, några skruvar runt i sängen så sover nu barnet sött på kudden.
Nicke stackarn är fortfarande ute och skottar bort en massa snö som kommer från taket. Här ligger jag och bara jäser =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress