Jenny

Bad
Vakande vid 7.40, kommer inte ihåg när Lucas sov så länge sist. Underbart med sovmorgon för hela familjen. Drog upp rullgardinerna och insåg det faktum att man borde ha dragit upp täcket över huvudet och sovit vidare. SNÖSTORM!!!!! Vad är det för fel? Jag vill ha vår, fåglar som kvittrar och solen som lyser. Det är slutet på mars och snön vräker ner, urk!
Vi åt frukost, slängde i en maskin tvätt och gick en promenad med hundarna, snöade småspik i ögonen och blåste, inte vidare mysigt. Lucas var dock glad eftersom att han fick åka bob bakom hundarna och det är ju roligt. Hem och plockade undan lite sedan vidare till badhuset. Det är verkligen roligt att se hur Colin och Lucas leker ihop, busar och simmar. Det är även skönt att veta att de har fått röra på sig ordentligt idag. Efter några timmars bad blev det hemgång och sedan mer plock av det mycket stökiga huset. Nu väntar jag på att Nicke ska komma från affären så att vi kan laga middag. Jag är vrålhungrig!!
Ankiepankies

Hoppas du får en mysig söndag! :)

Jonna

vilken söt son du har! :) och hundar. :)

Annellisaa

fullspikad söndag låter det som:)

FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Hejsan, du kanske har aldrig läst min blogg. Men jag undrar vad du tycker om min blogg när du går in i den, vad är din första inblick o.s.v. Min blogg är ju ganska ovanlig jämfört med andra :).Skulle vara snällt om du lämnade en kommentar om vad du tyckte om min blogg, tex designen, innehållet o.s.v :D. Tack tack! :)

Lorissa

Så jobbigt, och det brukar ju bråka såhär in på april månad ibland!! Jag vill ha värme!

Nattiz

Fin blogg :D

jennifer

Låter bra :)

Anonym

ja,nu är det ju snart dags för sommaren att komma...våre ju kul att ha VÅR innan dess..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress