Jenny

Vad hände efter dag 21
Ja, vad hände egentligen efter dag 21?
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Hantverkaren jobbade på stenhårt och jag måste säga att han var helt fantastiskt duktig och noga. Varje dag fick vi se badrummet växa fram och man längtade hem från jobbet varje dag för att få se vad som hade hänt under dagen. 
(null)
(null)
(null)
Nya saker kom upp varje dag och det pysslades med småfix. Allt flöt på bra och Kakel&Design har gjort ett kanonjobb, vi är verkligen supernöjda! 
Men vad är det då som gör att jag inte uppdaterade något efter dag 21? Jo av den anledningen att den dusch vi hade valt inte hade någon tryckstyrd blandare (något vi aldrig vetat att man ska ha eller blivit informerade om) och det resulterade i att när vi skulle prova ducha första gången så höll blandaren inte ett jämnt tryck utan det växlade kallt och varmt vatten vilket inte var en trevlig upplevelse. Vi har bott här i 15 år och aldrig någonsin tänkt på att det ens kan vara ett problem med en sådan här sak, att blandare är så olika. Detta ämne är nu något som Nicke nästan har blivit något av en expert på och vi är nu inne på fjärde blandaren som vi håller på att testa, tyvärr så verkar även denna ha problem att hålla trycket och vi känner att vi börjar bli lite desperata. FM Mattsson har blandare som vi tror skulle kunna passa men de har bara i krom och vi vill verkligen ha en svart blandare och det känns inte så kul att betala massa pengar för att göra om badrummet och sedan ska det skita sig på att utbudet av blandare krympt till ett nålsöga. Hur som helst så har Kakel&Design ställt upp till 100% och gjort allt för att det ska bli bra men vi alla står ju som frågetecken över hur det kan vara så här, 15 år i huset och inga tidigare problem. Ska det vara så att man bara kan ha en FM Mattsson blandare??
(null)
Vi är inte helt överens i familjen om de oranga lexingtonhanddukarna, vi får känna oss för och se vad vi kommer fram till.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Vi älskar verkligen vårt nya badrum och hoppas att det ska gå att få till en blandare som funkar och att vi kan avsluta projekt badrum.
 
Här nedan är några bilder på hur badrummet såg ut innan renoveringen.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress