Jenny

Hästtandläkaren
Då är hästtandläkaren här igen och vi har betat av hästar hela dagen, alla skötte sig super och jag måste säga att det är mycket skönt att veta vilka som ska drogas och inte. De flesta har sett jättebra ut i munnen, lite småfix bara, Dixon däremot hade en lös tand som Katja fick plocka ut.
Ett tappert försök till att fota tanden som är lös utan att dräpa mobilen. Man kan skymta att tanden längst fram är lite högre än de andra och inte riktigt i linje.
Bild tagen uppifrån på tanden som blev utdragen
Från sidan.
Moraträsk
Helga, Colin, Lucas och jag var och tittade på Moraträsk, Lucas tyckte det var superroligt i ca fyra låtar innan han segnade ner på golvet och blev jättetrött. Vet inte om han är för liten eller om det var för sent men han var väll så där lagom road måste jag säga. Hur som helst så var det i alla fall värt att han fick gå dit en stund och sprattla av sig även om det bara varade en kort stund. Om jag fått bestämma så skulle de dragit in läktaren så att alla fått plats på golvet för då tror jag det blivit lite roligare i alla fall för Lucas.
Orolig
Nova som alltid sover som ett ljus var orolig i natt, hon vaknade och somnade, tappade nappen, åt vände och vred på sig. Strax efter ett så vaknar vi av att hon skriker helt hysteriskt och hon skriker nästan aldrig så vi flög upp ur sängen, jag försökte gå med henne, sjunga för henne, gunga, tända lampan och prata med henne. Inget var bra, det var som hon var vaken men ändå sov. Bytte blöja och sedan fick hon en alvedon och näsdroppar. Helt plötsligt blev hon superglad och låg och tittade på sina föräldrar, höger vänster. Jollrade och pillade på sin filt. Efter ca 30 min så la jag tillbaka henne i sin egen säng och där fortsatte hennes lilla dialog innan hon lugnt somnade ochvaknade sedan utvilad i morse. Funderar på om det kanske var växtvärk, tänder eller en mardröm. Vat vet jag, skönt att hon kunde somna i alla fall.