Lillasyster

Vill bara säga tack till alla som engagerat sig och visat omtanke när lillasyster fick operera sig i fredags. Hon är hemma och blir bättre för varje dag som går. 

Tigger

Tigger? Nä, det skulle vi aldrig göra...inte vi...tigga....inget för oss....

Väntar

Varför sitta på kanten och vänta på att bion ska börja när man istället kan ligga på magen och glo på folk.

Livets trappa?

Brant, halt, vackert, lutande, små steg, spännande, stora steg, upp, ned, lätt, svårt, ungefär som livets trappa?

Undra om den kan flyta?

 Bäst av allt är att den är fastkedjad men en ganska ny kedja samt lås.

En dag vid älven


En underbar ridtur

Livet är fullt av kärlek
Fortfarande irriterad

Jag känner mig fortfarande väldigt irriterad och upprörd över hur lillsyster behandlades av ambulanspersonalen natten mot fredagen. Jag brukar försöka att inte älta saker men detta gnager på mig. Även fast jag har skrivit av mig så blir jag inte av med det. Tror mest att jag skulle vilja upplysa hen om att hen hade fel, väldigt fel och att hen kanske borde tänka efter en extra gång innan hen vräker ur sig otrevliga saker och även ställer en helt felaktig diagnos! Krafitg mensverk, pyttsan!!
 

Köra traktor
Gizmo
Förbannad!

Nu känner jag att jag är förbannad eller kanske är jag bara arg, ledsen och besviken över EN person som jobbar i sjukvården!! Min älskade lillasyster vaknade natten mot fredag i kraftiga magsmärtor, hon kan inte ställa sig upp eller gå. Hennes sambo ringer mamma men de får inte tag på henne (20 missade samtal på morgonen kan göra vilken mamma som helst paniksalgen) och med de kraftiga smärtorna så vet de inte vad de ska göra. Efter noga övervärgande och mot lillasysters vilja ringer sambon till ambulansen. De lovar att komma, tiden går och sambon får ringa ytterligare en gång eftersom att smärtorna inte blir bättre, efter 40  min kommer de! 40 min och de bor i stan! Jag trodde att buksmärtor räknades som allvarliga saker men jag kan ha fel. Hur som helst, när ambulansen väl är framme blir lillasyster otrevligt bemött av EN av personerna, denna person är spydig, otrevlig och tycker de borde ha ringt taxi. Menar på att det bara är kraftig mensverk! Sambon säger att lillasyster inte är en "gnällig" person, utan han ser på henne att hon har väldigt väldigt ont. De vill kanppt ta med henne i ambulansen och frågar om det inte är bättre om hon är kvar hemma eftersom att det ändå inte finns någon doktor som kommer ha tid att titta på henne på flera timmar. Efter många om och men så tar de henne under armarna och praktiskt taget släpar ut henne!
Väl framme på sjukhuset så kommer det en doktor, de ultraljudar magen och ser en massa blod i buken. Hon blir inlaggd och mer undersökt. Hon får smärtstillande men det blir inte bättre, vid tiotiden har hon fortfarande så ont så det blir akut operation. Läkarna säger att det tror att det ska ta ca två timmar innan de är klara. Prova titta på klockan i två timmar så ska ni få se hur lång tid det egentligen är för oroliga annhöriga. Drygt fyra timmar senare är det äntligen klara, hon är öppnad på tre ställen och det har hittat nästan fyra dl blod inne i buken!!!!
 
Jag är så glad över att bo i Sverige, vi har en fantastisk sjukvård och läkarna på sjukhuset är så otroligt duktiga. 
 
Jag skulle bara vilja upplysa den förbannade sjukvårdaren som kom till lägenheten om att nästa gång hen tror att någon som ringer 112 bara har kraftig mensverk så kanske hen ska tänka efter en gång till. Eller i all fall bemöta patienten på ett trevligt sätt, peppa och försöka göra det bästa för personen med kraftiga smärtor i buken ska känna sig trygg och inte dum för att man ringer ambulans!!

Vem?

 

Promenad

Morgonpromenad i regn och rusk - check!

Den var bra innan men nu tror jag nog minsann att den är lite bättre!

 

Lilla Jerry!


Fredag

Då är det fredag igen, regnet öser ned och det blåser storm. Mina tankar har varit på andra håll hela dagen men nu på eftermiddagen har jag fått lugnande besked och jag kanske kan börja njuta av att det är fredag. Var rädd om varandra där ute, njut av livet och glöm inte tala om för dina nära och kära hur mycket de betyder för dig. 
 
Trevlig helg!

Vem?

Dagens vem är hästen och i detta fall, vem är hästarna?

Blommor

Om någon missat det så gillar jag att fota blommor.
 

Lilla lurvhjärtat!

 

Tbt

 

Vem?

Ser vi vem detta är?
 

Fina Mira

Tänk vad många hästar som passerat på ridskolan, här har vi fina Mira.
 

Tänk vad fort tiden går

 

Snöstorm

Vad hände med vädret? Snöstorm!! Det flyger så vita småspikar över allt, jag fick titta ned i marken hela vägen till förskolan. Så fort jag tittade upp så sved det i ögonen. Vad är det för fel på +15 och sol?

Finn minst tre fel...Hmm

Ja jag vet att jag har sagt det förut men vem tar min tid? Nu är helgen snart slut och en ny vecka börjar. Helgen har rullat på i ett fasligt tempo. Hela familjen har hängt i Degernäs, stall, trevligt sällskap och arbete i familjen C hall. Ut med deras trapp, slipa den och måla, ned med väggen, in med isolering, upp med väggen och in med trappen. Tänk vad mycket man hinner på en helg!
 

Mötte en katt

Förra tisdagen när vi var på promenad med Camaro i skogen så mötte vi en katt. Det är absolut första gången i mitt liv som jag möter en katt med reflexväst.

Lilla hjärtat?

Visst får man kalla Tara för lilla hjärtat?
 

Trängas...

De har ett helt hus att vara i men envisas med att trängas under fåtöljen.....
 

Redan tisdag

Hur kan det redan vara tisdag? Vem tar all min tid? Hur ska man hinna med allt när det känns som om man kliver upp, går till jobbet, kommer hem, hämtar barnen, slänger in en maskin tvätt, lagar mat, hänger en maskin tvätt, slänger in en ny tvätt i maskinen, matar sig själv och barnen, plockar undan, fixar med tvätten igen, plockar lite mer, diskar, badar barn, nattar barn, plockar undan mer saker och sedan går man och lägger sig......sen är det morgon och processen är igång igen.
Ska livet fortsätta i denna hastighet? Var sitter knappen för STOPP? Hur bromsar man? 

En helg i stallet

I helgen har jag varit i stallet både lördag och söndag, det går inte beskriva hur mycket energi det ger mig att få vara där och rida. Att man dessutom har äran att få ta hand om Offe gör inte saker sämre, han gör mig så glad. På lödagen blev det hoppning och på söndagen red vi stora rundan runt byn. Åh, härliga underbara helg!
 

Spännande saker i skogen!

 

suck.....

Fredag i all ära men allvarligt!!!!! Vad är det för fel på hästmänniskor???? Det blir många utropstecken och frågetecken här men jag finner snart inga ord. Vi har haft kvarka på vår förening för några år sedan och kanske det är därför jag reagerar så starkt på att folk bara "viftar" bort smittsamma sjukdommar hos hästar.
Tanken var att vi skulle ha ponny/hästtävlingar i helgen men tyvärr är blir de inställda för att det finns hästar runt omkring oss som bär på A2. Vi vågar inte chansa för att vi vill verkligen inte att våra hästar blir sjuka!! Om man vet att man har en häst som är sjuk och den står på anläggningen (som man desutom tagit prov på), varför ställer man inte in tävlingen?? Snälla berätta det för mig? Just nu verkar det som om Ö-vik, Vännäs och SURF har stängt sina anläggningar för att de har hästar smittade med A2. Det måste ju komma någonstans ifrån, någon måste ha flyttat en häst som är sjuk som smittar en annan som i sin tur smittar en annan. Om man inte isolerar sin häst och stoppar smittan kommer detta aldrig få ett slut! Ingen vill ha sjuka hästar, snälla kan vi inte försöka få ett slut på detta?
Jag tog hand om kvarkan hos oss och jag lovar er det är INGET ni vill ha på eran häst eller anläggning. 
 
/tack för mig häxan surtant!!

Wow!


dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Bäckseda, Vetlanda

Dag 30 - valfri bild

 För att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta <3
 
Dag 30: Valfri bild 
 
Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
 Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt 
Dag 27: Tema "två"
 Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv

Räddningstavlan

Vi har länge pratat om att göra en "räddningstavla" om olyckan skulle vara framme. Jag googlad runt så länge så jag tror jag blev gråhårig men hittade INGEN som gjort något liknande. Jag tror jag sökte på alla ord jag kunde komma på men inget alls kom upp. När vi inte hittade någon inspiration på nätet så fick vi slå ihop våra kloka hjärnor och bygga en egen tavla.
Vad ville vi att den skulle innehålla? Grimma och grimskaft är givet. Sen ville vi ha kniv, yxa, bultsax och brandfilt.
Vi började med att lägga ut de tänka sakerna på en tjockare plywoodskiva.
Sen byggde vi kanterna runt tavlan
Vi valde att lägga kanten utanför plywooden och inte på. Det finns ingen anledning till det utan det bara blev så.
Förbereder för att skruva ihop kanterna
Vi satte fast kanten med vinkeljärn
När lister var på plats blev det dags för målning! Röd färg kändes naturligt eftersom att den ska synas ordentligt.
När tavlorna var målade byggde vi luckan/dörren, eftersom att man ska kunna se vad som är i tavlan så valde vi att ha ett tjockare plastmaterial. Denna hålls fast av en trälist och platta vinkeljärn.
Tavlan är nästan klar, nu ska den upp i stallet.
Väl inne i stallet så ville vi att grimmor och grimskaft skulle matcha tavlan så vi beställde röda grimskaft och svart/röda grimmor som är lätta att justera i nacken. Det är inga bestämda hål på grimman utan man kan lätt ändra grimman från ponny till x-full och tillbaka igen. Det är viktigt att det går lätt, snabbt och smidigt om olyckan är framme. 
Vi har två tavlor i stallet eftersom att vi har väldigt många hästar, en på rs-sidan och en på privatsidan. Intill båda tavlorna sitter dessa lappar uppe, vi vill att folk ska respektera att dessa tavlor endast ska användas om olyckan är framme och inte till andra saker.

Det går inte alltid som man tänkt sig

 

Trädfällningen pågår


Plockas upp ur publiken


 

idol nästa?

 

idol nästa?

 

Det är inget fel på inlevelsen i alla fall

 

Drömmer mig tillbaka

Tittar ut genom fönstret, regnet öser ned och löven fladdrar förbi. Drömmer mig tillbaka till den här kvällen, bad, sol och fantastiskt trevligt sällskap.

Sommarpyssel del 5

Vi har under en längre tid känt att vi vill rama in uteplatsen lite, inte stänga ute folk men ändå rama in. Vi har tittat på lite olika staket och tillslut så bestämde vi oss. Vi satte upp stolparna till staketet förra året och nu i år  satte vi upp det målade staketet. 
Åppelträdet har växt ordentligt sedan förra året.....
 
 
På bortre sidan av huset satte vi ett lite högre staket ( den lilla överliggaren är inte på plats på detta kort) och mot grannen fick det bli ett lågt.

Sommarpyssel del 4

Tråkig vit vägg
Vad kan man göra med den?
vi sprayade lampa och uttag svarta, båda var väldigt solblekta innan, nästan gula.
Vi får se nästa sommar vad jag ska sätta på väggen, för fördelen med hyllor är att jag kan byta hur jag vill. Kanske jag hittar en fin liten båt att sätta på den tomma ytan vid fyren?

Sommarpyssel del 3

Vårt uterum har länge fungerat som något slags förråd, vi har inte känt att vi har vetat vad vi vill göra med det och vi har inte tagit oss tid att göra det mysigt. I somras bestämde vi oss att så här kan vi inte ha det längre utan slängde uta alla saker och började om på nytt!
Ut med alla möbler!
Rosenbuskarna tycker tydligen att uterummet fungerarat bra.
 
Vi letade länge i olka butiker men hittade inget som vi kände att vi ville ha, vi beslutade oss helt enkelt för att det var bäst att bygga det som vi ville ha.
Vi betämde oss för att vi ville ha en soffa och att vi faktiskt trivdes rätt bra med de andra möblerna. 
Allt är ute och det är dags att börja mäta och bygga
Igen av oss har någonsin byggt något sådant här förut men vi bestämde oss för att ändå prova. Det får bära eller brista.
Fördelen med att bygga själv är att man får det precis som man vill. Det känns som om det passar bättre in i rummet när måtten stämmer bra tex mot balkongdörren.
Vi behöver mer förvaring så därför har vi byggt luckor i båda sektionerna så att man lätt kan få ned saker.
Luckorna målas vita
Soffan är målad vit och luckorna är på plats. 
Tyg och dynor 
Eftersom att vi bygge soffan på plats och efter egna mått så finns det inga färdiga dynor. Det är tur man har världens bästa vänner som dessutom kan sy. På ett kick hade Jeanette fixat tyget runt dynorna! 

Även stolarna fick nya dynor
 Dynor och några kuddar på plats, fler kuddar inhandlades under sommaren och lite detaljer till väggarnar.
Helt plötsligt blev det mysigt att sitta i uterummet.

Sommarpyssel del 2

Då ska vi se, var är krusbärsbuskarna??
När man ska klippa gräsmatan vill man inte stöta på massa onödiga hinder, tex krusbärsbuskar som hänger över allt, man ser inte ens vad som är vad.
Mäta och snickra, vi valde impregnerad 2 tum 2 regel.
Där har vi en av buskarna som ska få sig ett litet buskställ.
Vi valde att skruva ihop nästa hela stället innan vi satte den på plats runt busken, vi hade dock en sida öppen så att man kunde "skjuta" in stället runt busken och sedan skruva fast den sista biten.
Just när man satte dit busstället och har bökat och brottats med busken så ser det inte så roligt ut men jag hoppas att busken kommer att hänga snyggt och prydligt nästa år. Klippa gräsmattan runt om gick super!!

Sommarpyssel del 1

I somras han vi med rätt mycket pyssel här hemma, vi har länge varit väldigt missnöjda och inte trivts i uterummet så under ledigheten så tog vi oss i kragen. Vi har bla byggt ett staket ute, en soffa i uterummet som vi också målade vitt, både soffa och väggar.  I uterummet byggde vi även en bänk som fungerar super som avlastningsyta.

Sommarpyssel del 1.
Vi började med fyra stycken halvpallar. Eftersom att vi ville ha lite större fack så slet vi lös två av brädorna och satte tillbaka en av dem i mitten istället.
Vi gillar vitt så vita fick det bli när vi målade dem. Här kan man också se hur det blev med tre brädor istället för fyra stycken.
För att få lite mer liv i ytan som ska fungera som bänk så använde vi oss av en OSB skiva som vi hittade i garaget.
Vi ville bryta av den vita färgen vi hade på lastpallarna så därför föll vårt val på svart blank färg. 
Ihopsnickrad och klar! Bara sakerna som ska på plats. Det gick väldigt fort och smidigt att bygga denna. Den har fått fungera till mycket i sommar, bla perfekt om man ska äta tacos och inte vill ha alla skålar på bordet, till zepelinaren när man vill ha den ute, till mysiga ljus när det blivit mörkt ute osv.
För att gäste inte ska frysa om man sitter i uterummet på höst eller vår så köpte vi fyra mysiga filtar.
Servetter är bra att ha, perfekt att snabbt plocka fram när man har gäster. Ryms bra på en av hyllorna.
Här har filtarna kommit på plats, även en ljuslukta och ett fat.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Alsike, Knivsta 

Molly molly molly

Hur ska detta sluta, hon är helt överlägsen. Shit så bra! 

Idol 2010 - Jay Smith

 Jay Smith är nog mitt hallelujah moments i idol 2010.

Idol 2009 - Calle Kristiansson

 

Idol 2007 - Daniel Karlsson

 

Idol 2006 - Danny

 

dag 29 - Nyaste bilden på mig själv

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Ser helt galen ut, men det kanske jag var just då? Är iaf tagen under prisutdelningen på vår Volkswagen Grandprix tävling
 
Kommande dagar:

Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
 Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt 
Dag 27: Tema "två"
 Dag 28: Väder

Gnällig?

Jag brukar inte gnälla på saker som jag vill få gjorda men hallå, att de fäller träd utanför vårt sovrumsfönster mitt i natten ger mig rätt att gnälla lite i alla fall. Eller??

Dag 28 - Väder

 Dag 28: Väder
 
Kommande dagar:

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
 Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt 
Dag 27: Tema "två"

Dag 27 - Tema "två"

 Dag 27: Tema "två"
 
Kommande dagar:

Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
 Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt 

Dag 26 - Detta skrattar jag alltid åt

 Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt 
Apan som hänger sig fast i Novas ben.
 
Kommande dagar:

Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast

Dag 25 - I all hast

 Dag 25: I all hast
 
Kommande dagar:

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad

Stökigt?

Men titta, nästan inget stökigt alls......
Hur är det möjligt att man kan riva ut alla lådor, precis alla?Dag 24 - Detta gör mig glad

 Dag 24: Detta gör mig glad
Delfiner, jag är barnsligt förtjust i delfiner! Skulle kunna titta på dem i timtal.
 
Kommande dagar:

Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild

Dag 23 - En sommarbild

 Dag 23: En sommarbild
 En underbar sommarbild på en ännu mer underbar mamma <3
 
Kommande dagar:

Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende

2 oktober 2007

Dagen då du kom till oss och tog våra hjärtan 
underbar och älskad från första stund
Växter så det knakar
uppfinningsrik är du på alla sätt
Bus och lek är en stor del av dit liv.
Tänk att det redan gått sju år, var har den tiden tagit vägen?

Dag 22 - mitt beroende

 
Dag 22: Mitt beroende
 
Kommande dagar:

Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Tidigare dagar
Dag 2: Favoritpryl
Dag 4: Min hobby
Dag 6: Tema "grön"
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt 
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten

RSS 2.0