Härlig dag

Vaknade vid åtta, plockade undan, sorterade tvätt och startade en maskin, diskade och efter det blev det en kort frukost med barnen innan vi drog iväg till Tegströms. Där blev det massa bus för alla barnen medan föräldrarna hängde i soffan och såg på terrängen från EM, jisses så nervös jag vad när systrarna A red! På em drog papporna till lekparken med barnen medan jag åkte till stallet med Stina och Vickan. Red först ett galopp pass på Grodan, han var så fantastiskt fin i slutet så jag nästan inte ville sluta rida. Direkt efter det red jag en stund på Loppan, han skötte sig super även om vi hade lite olika uppfattningar om några saker i början. Även han var fantastisk i slutet!
Hem till familjen T igen, där blev det tacos till middag och trevligt sällskap. När vi var på väg att åka hem styrdes allt helt plötsligt om och Tessa och jag drog till stallet istället (papporna gick dit med barnen), där fick jag rida på Kakan och jag måste säga att jag blev glatt överraskad! Man får ofta en uppfattning om hur en häst är att rida när man står på marken, här måste jag säga att han nog nästan vara raka motsattsen! Han var lätt och fin i handen, hade lätt att gå på tygeln (för lätt och vill nästan krulla ihop sig så man får försöka lyfta upp han), han var pigg men ändå inte pigg, lyhörd men ändå lite unghäst då han då och då var tvungen att "titta" på saker. Glatt överraskade traskade en svettig häst och ryttare mot stallet, ser redan nu fram emot att få rida fler gånger på den söta lilla hästen.
Klockan skenade iväg och vi var inte hemma för en vid 20.30, Nova somnade nästan direkt och Lucas strax efter. För föräldrarna blev det lite målning, diskning och tvättfix, en välbehövlig dusch och nu ligger vi och ser på film. Kommer nog inte ha problem med att somna ikväll. 

Grattis Madde

Förra lördagen fyllde madde 1 år, det firades givetvis med kalas och Carina slog på stort och fixade en fantastisk tårta. Typiskt ameikanarna att alltid vara värst!
 

Nyfiken

En tvättmaskin in action, kan det bli mer spännande?


Klagar inte


Kompisar!


Luftballong


Nej nej nej!

Jag låtsas att jag såg fel i morse då frosten lagt sig över ridhustaket.


Full fart på jobbet

Det har varit en toppendag på jobbet! Flitens lampa har lyst HELA dagen och alla har samarbetat så fint, alla har gjort sitt bästa och vi har hunnit göra så mycket. Jag har aldrig sett detta samarbete förut, jag blir så stolt över mina arbetskamrater och dagen har bara rusat förbi. Tänk vad mycket vi kan åstakomma när alla lägger manken till!

Carisma spejar lite nervöst ut i skogen, kommer hon någonsin att våga sätta en hov där?


Jag fick köra lite traktor, sick sack mellan alla saker, han bli lite nervös när det var så trångt men det gick bara fin fint.


En kamouflagehäst i skogen


En till kamouflagehäst i skogen


Jonas kapar av några stolpar som är för långa


Cassie inspekterar bilen, mer nyfika hästar får man leta efter


En liten del av flocken tittar in i skogen och funderar på om det verkligen går att traska ut där bland alla träd


Ett rör, Evita måste genast gå fram och nosa

Nu har stona fått en stor fina hage, vi har även knåpat ihop två hagar till så att alla ston ( vissa går ensamma) ändå ska kunna få gå nära varandra.

Ser redan nu fram emot en bra dag på jobbet imorgon!


Luftballong


Tar livet med ro

Lektionshästarna tar livet med ro, varför jaga upp sig över alla maskinen som kör omkring runt hagarna....


Alla sätt är bra utom de dåliga


Sötnosen

I kväll har Issi varit hos oss en vecka, hon får oss att skratta, sätter klorna i oss och är helt underbart mysig! Älskade lilla katt.


Snabba vändningar

När man är 14 veckor går det blixtrande fort mellan klarvaken och sömnig.


Härliga, underbara fredag!


Bus!


Älskar fredagar

Denna vecka har rusat på i ett ruskigt tempo, måndag fredag så känns mitt liv just nu. Fredag, älskade fredag, jag älskar fredagar!! 

Bus!

 

En onsdag på jobbet


Issi röjer vidare

När man är dryga 13 veckor finns det tydligen inga regler i världen, Issi röjer runt hela huset, hoppar upp och ned från köksbordet och försöker äta upp vår mat. Hon klättrar upp och ned i soffan, rejsar i 100 knyck runt runt i sängen och attackerar fötterna på natten. Hon klänger sig fast runt armen med tassar och tänder, sparkar med bakbenen och jag tror hon själv lever med en självbild av att hon är en bengalisk tiger!
Hon är redan vår lilla ögonsten och man förlåter henne hela tiden. Tänk att en så liten individ kan få ett sådant grepp runt en hel familj.


En dag på jobbet

Vem behöver gå på gym när man fått hem en container med hö??


Bilder

Har så mycket jag skulle vilja blogga om, hinner inte nu för jag vill lägga upp lite bilder från vår familjedag på norrbyskär. Om jag säger så här, någon i familjen N provade segla och den personen var nog mer i vattnet än i båten.


Dag 1

Issi röjer som en raket över hela huset, busar, biter och inspekterar allt! Hon spinner då man klappar henne och hela familjen försöker nu lära känna denna nya lilla individ. Måns sköter sig exemplariskt och låter henne utforska alla utrymmen. Han följer henne på avstånd men låter henne även komma fram och mysa lite. Just nu ligger hon och vilar, antagligen bara för att kunna fortsätta röja om en liten stund!


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Täby Trädgårdstad, Täby 

Är du redo att bli förälder?

Är du det?? Lite bra tips hittar du här

Manual för förvirrade blivande mammor

En väldigt läsvärd manual.....Läs inlägget här

Säg hej till Issi!


Njuter

Njuter av friidrott, celcius, tystnaden och lugnet innan resten av familjen vaknar.


Några få bilder från Anderssons stora dag

 

Bilder

Bilderna från bröllopet ligger på datorn och väntar på lite uppmärksamhet från sin skapare, undra när jag ska hinna klämma in det?


Kan det?

Kan det verkligen komma så här mycket regn på en och samma gång? jaja klart det kan, det gör ju det nu...Shit vad det vräker ner, och vilken åska!


Plastdator?

En helt vanlig kväll
-mamma är det där en plastdator?....
-nä det är en bok Lucas...
-han är tokig......


Siesta

Lektionshästarna kan det här med att vila.

Vackert!

En bra dag avslutades med en vacker solnedgång
 

Bada badboll

Bada bada lilla badbollen.


Sladdar

Jonas gör fint i paddocken


Rulla rulla!

Släppte ut lilla Cobra en stund i hagen idag, jag han inte ens ut innan han kastade sig omkull för att göra sig fin i pälsen.
 

Konsten att vila


Jobbar

Dagarna rusar iväg, jobb, hämta barn, pyssla hemma, sova, middag med goda vänner, jobbet, sova, jobbet, sova osv. Snart är även denna vecka över och då väntar en underbar vecka med ledighet innan hösten och jobbet drar igång på riktigt. Det känns som om man kommer till jobbet och åker hem. Om någon skulle fråga vad man gjort på jobbet så låter det nog som om man inte gjort något alls och ändå rusar dagarna fram. I morgon är det redan onsdag och snart är det fredag igen. Ska livet gå så här fort?

Trött häst!


Tisdag


En dag på jobbet


RSS 2.0