1:a advent

Tänk vad tiden går fort, redan 1:a advent. Jag känner mig lite bättre varje dag men jag må säga att det går mkt långsamt. Mamma ska komma förbi och hjälpa oss att pynta lilla huset eftersom att jag inte duger till att göra nått. Lucas sover och vi slö tittar på reprisen av IDOL.
Jag måste säga att mina vänner inte riktigt tänker på mig......de är dåliga på att uppdatera sina bloggar! Tänk på att jag inte har nått att göra på hela dagen......bara vila, vila och vila. Uppdatera genast era bloggar, kanske inte du Jojo du är rätt duktigt =)

Jan Svanlund

Eftersom att jag inte är frisk än så tillbringar jag väldigt mkt tid framför datorn och TV:n. I går och i dag så har jag sett på SVT play, de har sänt live från GLOBEN Horse Show. I dag när det var live så var det kommentatorer med och jag är övertygad om att Jan Svanlund och Lotta Björe trodde att deras mickar var avstängda när konferenciern pratade men så var inte fallet =) hahah de snackade på om ditt och datt under tiden. Svanlund ville ha godis och han pratade i telefon. Han tyckte att vissa nummer var dåliga och att de skulle plockas bort......hihi det var rätt roligt att få höra på deras mellan snack.


Tigrar kan hoppa!

Hittade ett helt sanslöst klipp på expressens sida..........Jag säger bara -Tigrar kan HOPPA!!!

Vart gick det fel?

Ligger i sängen och läser Aftonbladet (som jag läser ungefär 100 ggr per dag eftersom att jag inte kan göra annat just nu), en 12 och en 13-årig kille är gripna för våldtäktsförsök. Det är skrämmande i mina ögon, 12 och 13 år då ska man ju leka med kompisar, sporta eller spela data/TV spel. Inte attackera kvinnor och försöka sig på en våldtäkt. Varför blir det så här? Har dessa pojkar sökt denna väg som ett rop på hjälp? Jag tycker att det är hemskt att det det ska vara så här. Hoppas nu att dessa pojkar kan få hjälp.

Bättre eller sämre?

Jag vet inte om jag känner mig bättre eller sämre? Jag är fortfarande helt slut. Jag får ont i huvudet av medicinen, jag är trött och snorar. Jag mår illa och jag känner mig sjuk. Men samtidigt så tycker jag ändå att jag andas lite bättre. Jag skulle tro att jag så gärna vill bli frisk på en sekund nu när jag får medicin så jag glömmer att det faktiskt kan ta lite tid.

Lunginflammation

I går fick jag återigen feber, blev tungandad och fick en sjukdomskänsla i hela kroppen. Ringde in för fjärde gången för att höra vad man ska göra. Än en gång var de lite tveksamma till att låta mig komma in. Denna gång blev jag dock ännu mera bestämd än de andra gångerna och hon medgav att det kanske inte är så bra att få feber en tredje gång. Särskilt inte när man läser om svininfluensan och det står klart och tydligt att lunginflammation är en vanlig åkomma om man råkat ut för svinet. Jag fick iaf en tid och snabbt gick det, han ungefär få på mig kläderna och kravla mig dit.
Fick träffa läkaren, han lyssnade på lungorna och klämde och kände. Sen blev det blodprov och feberkoll. Resultatet av allt detta blev en fastställd lunginflammation! Inte konstigt att man känt sig som en urkramad disktrasa. Känns bra att de äntligen lät mig komma in och att jag nu har fått medicin och att detta nu vänder så att man orkar ta sig upp ur sängen. Det blir att knapra tabletter i 10 dagar, 3 ggr per dag. Sen borde jag vara som en ny människa. Längtar, längtar för detta håller på att göra mig galen.

Skumt

I går kunde jag inte uppdatera min blogg. Det blev bara error när jag skulle göra ett nytt inlägg. Nu verkar det funka. Tack för det.

Liten bäbis

Jag måste erkänna att jag är löjligt förtjust i små djurbäbisar. I går fick kolmårdens djurpark tilläkning av en noshörningsbäbis =) underbart söt! Nätta 70 kg och det sa tydligen bara "plopp".

Mariette - Ängeln i rummet


Erik - Always


Calle - To Be With You


Tove Östman Styrke


Bättre - sämre

När man tror man är bättre så blir man helt plötsligt sämre......är det min vanliga tur? Kände mig bättre i slutet på veckan, såg fram emot att börja jobba igen. Vad händer då? Jo feber på lördagen och sedan tung andning på söndagen.........BLÄ!!!!!! Eftersom att jag inte hade någon feber i dag och andningen är bättre så vill de inte ta några prover......hmmm jaja man får väl fortsätta att vila då.

Tjoho

Ja!!!! I dag har jag tagit trappan ner till bottenvåningen, tagit mig ett glas fil med sylt, pratat lite med hundarna och sedan upp till sängen igen.......detta utan att vara helt slut, bara trött. =) tjoho jag tror jag är bättre =)

Underbara babies =)


Ljuset i tunneln

Jag vill inte hoppas för mkt men jag tror jag ser ljuset i tunneln. Jag hostar fortfarande som en gammal traktor och snorar som en snorunge men ändå, ljuset sipprar ändå in längst bort i tunneln. I går tex kunde jag sitta korta stunder i sängen, det har inte hänt på drygt en vecka. I dag när jag vaknade så dunkade inte huvudet så som de gjort de andra dagarna utan det var mer bara som att leva i ett bommulsland. det gör fortfarande ont i öronen, kliar lixom lite retande. Hur som helst känns det mkt bättre i dag än de gjort på länge =)

Ännu en dag i sängen

Ja då ligger man här igen då. Man ser livet rusa förbi utanför fönstret men inget kan man göra. Om jag då kunder sova så att halva dagen gick åt, nä host host host så att man inte kan sova. Febern är inte lika hög längre, 38,0 och där verkar den trivas. Nyser, snorar samtidigt som man är så täppt i näsan så man inte får luft, missbrukar läppsyl, alvdon och näsdroppar. Måste hela tiden spott upp massa äckliga "gröna bollar", ont i huvudet, nacken, lederna och framförallt halsen, den brinner verkligen. Ingen mat får jag i mig men det kan ju bero på att jag har taggtråd i halsen. Jag vill bli frisk, detta suger, jag saknar mitt jobb!!!

Baconhostan?

Har jag fått baconhostan tro? Om man ska tro sjukvårdsupplysningen så är det nog så.
Har bla hosta, feber, ont i alla leder, mkt ont i halsen (upp mot/i öronen) och huvudet, tinitus, bommulshuvud, snorig, spyr osv.......i morgon blir det vårdcentralen och så får vi se vad de säger.
Tycker lite synd om mig själv eftersom att de andra i SMgruppen sitter hos Pu och äter chips med dipp och ser på film......*blä*

Tove och Erik - Kids


Satt som en smäck!


Sjuk

Är man sjuk när man knappt kan prata, håller på att svimma av utmattning för att man går den korta vägen från sägen, ner för trappan, till kylskåpet och tillbaka till sängen? Flåsar värre än under en förlossning och hjärtat slår i hundra åttio. Tror att det är ett täcken på att jag ska ligga i sängen resten av dagen.

Boom

Vaknade i natt av en jättesmäll....eller jätte och jätte men jag vaknade iaf av den. Den följdes upp av en liten mindre smäll.......tror nog att det var det där avfallet från nus eller nått??

Håll dig kvar

Tycker det är lite roligt att hon som håller i kameran säger till tjejen att hon ska hålla sig kvar......NÄHÄ, släng dig a eller??? hihi klart man klamrar sig kvar in i det sista =)

kanske inte som man tänkt sig


Snart

Nu är det nära.......längtar!

urk

I dag har jag haft blodtrycksfall hela dagen, ont i huvudet och i nacken......jag blir galen. Vill bara få gå till jobbet och må bra!

upp som en sol ner som en pankaka

Vaknade kl 5 i morse av en son som hostade likt en lungsjuk, rasslig och snorig. Hela familjen var klarvakna och dagis var helt uteslutet. Vi låg i soffan och såg på barnprogram, åt frukost och bara myste. Lucas är en stjärna på att ta sin hostmedicin, hans pappa förklarar för honom att han måste ta den för hostan, han hostar till lite och sedan nickar han förstående och studsar ut i köket för att ta sin medicin. Duktiga barn jag blir så stolt. Hur som helst så gick nicke till jobbet och vi pysslade på här hemma. Vad händer då??? Jo jag blir helt plötsligt dålig jag med och måste till och med ringa hem nicke.......har legat som en platt sill hela dagen........blä!!!!!!!!!!!!!!!!

Uppsatsen om en ko!


Stark

Jag måste säga att jag tycker att Tove gjorde ett starkt framträdande i fredags. Tror inte det är många som skulle orka sjunga med den inlevelsen och styrkan efter att ha förlorat sina vänner i en bilolycka och sedan bli attackerad av pressen på ett sätt som jag tycker är barnsligt.
Jag må vara partisk men jag har bara en sak att säga. KÄMPA PÅ!!!

Bäst!


Tårar

Som vanligt så kan jag inte hålla tårarna tillbaka när jag hör eller ser något som berör. Tove har lagt upp en film på sin idolblogg där hon sjunger till Aron (bilolyckan på Sandbacka). Så om du oxå vill bli berörd så rekommenderar jag att du går inte och ser på inlägget.

RSS 2.0