Jenny

1:a advent
Tänk vad tiden går fort, redan 1:a advent. Jag känner mig lite bättre varje dag men jag må säga att det går mkt långsamt. Mamma ska komma förbi och hjälpa oss att pynta lilla huset eftersom att jag inte duger till att göra nått. Lucas sover och vi slö tittar på reprisen av IDOL.
Jag måste säga att mina vänner inte riktigt tänker på mig......de är dåliga på att uppdatera sina bloggar! Tänk på att jag inte har nått att göra på hela dagen......bara vila, vila och vila. Uppdatera genast era bloggar, kanske inte du Jojo du är rätt duktigt =)
Jan Svanlund

Eftersom att jag inte är frisk än så tillbringar jag väldigt mkt tid framför datorn och TV:n. I går och i dag så har jag sett på SVT play, de har sänt live från GLOBEN Horse Show. I dag när det var live så var det kommentatorer med och jag är övertygad om att Jan Svanlund och Lotta Björe trodde att deras mickar var avstängda när konferenciern pratade men så var inte fallet =) hahah de snackade på om ditt och datt under tiden. Svanlund ville ha godis och han pratade i telefon. Han tyckte att vissa nummer var dåliga och att de skulle plockas bort......hihi det var rätt roligt att få höra på deras mellan snack.