Jenny

Bröllop

I går var vi på ett fantastiskt, underbart och vackert bröllop. Det var Rebecca och Jörgen som sa ja till varandra och som vanligt så kunde inte mina ögon vara torra. Karin var smart och hade utrustat sig med servetter för oss blödiga. Dumt nog så satte jag mig intill Lotta och det innebär ännu mera tårar för vi är lika blödiga båda två.
Rebecca var fantastiskt vacker, klänningen satt som ett smäck och håret var prydligt uppsatt. Sanna sjöng vackert under vigseln och jag ville aldrig att hon skulle sluta sjunga, tänk om man kunde sjunga så.
Efter vigseln blev det kramar, mingel, riskastning och skål. Rebecca fick lite ris innanför klänningen och gjorde sitt bästa för att få bort det.
Middagen serverades sedan inne i gamla fabriken, vackert, stort och ljust. Maten var jättegod och vi åt så vi höll på att spricka. Drickan flödade och samtalsämnena satt inte fast. Talen var underhållande och jag måste säga att Rebeccas mormor var absolut bäst på att hålla tal, tätt följd av mannen med telefonsamtalet.
När alla magar var mätta så var det dags för dans och brudparet dansade vackert tätt intill innan alla andra svingade sig upp på dansgolvet för att slänga sina lurviga.
Dansen fortsatte natten lång och precis innan vi slängde in handduken så fick vi varmkorv med bröd och den satt inte fel kan jag säga.
Tack Rebecca och Jörgen för ett fantastiskt fint bröllop.
Natti
Nu har jag druckit en stor kopp oboy, lyckats lägga ner barnet från min arm utan att hon vaknade och med stor möda fått upp mannen ur sängen. Nu tänker du men stackars människa kunde han inte fått sova vidare? Jo det hade han kunnat om han hade kört bort bilen innan han somnade. Jag kan inte köra bort bilen och ta ut hundarna samtidigt som jag håller koll på lilla Nova.
Sängen ropar på mig, hoppas jag kan flytta lilla barnet upp till sängen utan att hon vaknar........håll tummarna.
Förstår varandra
Det är tur att Niklas förstår vad jag menar och inte vad jag säger......Vi ska på IKEA i morgon och då försöker jag säga till Nicke vad vi ska köpa.


- Vi behöver en sådan där puff i badrummet
- Ja precis ett nytt skötbord i tvättstugan


Det är inte lätt att vara gift med mig =)