Det blir inte alltid som man tänk sig....del 4

 

Det blir inte alltid som man tänk sig....del 3

 

Sötnöten!
ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....del 2

 

Dagens kattunge

 

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....


Några få bilder från dagens hopptävlingTrött kattunge
Dagens svartvita bild

 

Hur tänker de nu?

Beck utan Persbrandt, hur tänkte de då? Han gör ju hela Beck, hans kommentarer, hans sätt, hans attityd. Han är ju allt! Han går inte att ersätta med någon annan, det är i alla fall min åsikt.

Sötisarna

En underbar kattmamma, en liten svans och ett litet bakben
Mitt lillfinger är större än hela kattungens bakben.
 

Tillökning i familjen

Vilken spännande dag vi varit med om! Ibland ska man ha tur, barnen har haft feber sedan i fredags kväll och därför var det min tur att vabba idag. Morgonen började lugnt och stilla med lite frukost och småplock, jag går sedan in i vardagsrummet för att prata med barnen. Izzi dyker upp runt hörnet och börjar prata med mig, påkallas min uppmärksamhet och är väldigt gosig. Jag sätter mig ned på golvet och börjar klappa henne.
Hon lägger sig direkt nära mig, halvt i knät och naglar fast mina byxor med sina klor. Hon stirrade på mig precis som om hon sa att "du skulle bara våga lämna mig nu". Jag inser direkt att nu är det kattungar på G, inser att jag inte kan kliva upp utan barnen ber barnen gå till tvättstugan för att hämta ett rent lakan. Izzi lämnar inte mitt knä utan föder sin första kattunge liggandes precis som på bilden. Allt går lugnt och stilla, barnen sitter med vid sidan och ställer nyfiket en massa frågor.
När den första kattungen är född lirkar jag in lakanet under dem, Izzi tvättar och tar hand om sin lilla bäbis på bästa sätt men ligger fortfarande tätt tätt intill mig. Hon puffar städigt på min hand och vill bli klappad, tittar på mig och småpratar som hon alltid gör.
Efter en stund föder hon sin andra kattunge och även det gör hon så bra så man blir stolt ända in i hjärtat.
Två små kattungar diar lugnt, en kolsvart och en svart med vita tassar och haka.
Efter de två fösta kattungarna får Izzi en stunds vila innan de två sista kattungarna tittar fram. Dessa två är också kolsvarta, undra hur man ska kunna se vem som är vem?
Måste säga att naturen gör underverk varje dag, att få sitta med och se dessa små fanatstiska varelser födas var verkligen en upplevelse för mig, barnen och Magnus. Att få se Izza sköta allt så perfekt, hur hon vet hur allt ska göras och har koll på minsta sak. Jag är imponerad!
Fyra små underverk
Izzis baktass täcker hela kattungen.
Izzi har nu under kvällen lämnat kattungarna korta stunder för att äta och gosa med sin matte. Hon ropar på mig och svarar jag så kommer hon direkt, vill bli klappad och gosad med. Efter en stund reser hon sig upp och spatserar tillbaka till sina små bäbisar.
Vet inte om jag tycker att den har vidare bra bordsskick

Nä nu!

Alltså programmet Renées brygga, helt underbart! Häromdagen såg vi avsnittet med Carolina Gynning, Kjell Bergqvist och Björn Ferry. I slutet av programmet (ca 41 min) pratar de om att hemma hos Carolina kan det i bland slås i dörrarna, Renée vänder sig då till Björn......ni bara måste se hans svar. Fnissar varje gång jag ser det, kan inte sluta dra på mungiporna.

Mums!

Jag är ingen glassmänniska men oj så god denna glass är!
 

Litet och mysigt, eller?

Titta vilket mysigt litet hinder, en liten stock med små blommor på.........

Eller........

God morgon
Solförmörkelse

Idag var det solförmörkelse, riktigt cool måste jag säga. Vi stod på jobbet och kollade genom en svetsskärm, kunde nästan inte sluta kolla. Försökte få till en bra bild men det var helt omöjligt, så jag gav upp. Även Nicke försökte fota men det ser bara ut som en hel sol. Många av mina vänner lyckades få riktigt bra bilder så jag får helt enkelt nöja mig med att titta på dem.Grattis bloggen

7 år idag, i vått och torrt har du funnits här. Låtit mig lägga upp filmer, bilder och även låtit mig gnälla. Det är tur jag har dig så jag får skriva av mig i både bra och dåliga stunder.

En dag på jobbet

 

Måndag

Vips var helgen över och snart även måndagen, dagarna rusar förbi och man hinner knappt stanna upp och njuta av dagarna. Solen skiner och det känns som om våren är på väg, är dock väldigt beredd på några ordentliga bakslag. Tack vara dessa underbara och varma soldagar kan hästarna vara utan täcke i hagen och det innebär att stalltjänsten går i en rasande fart! Givetvis innebär det också att hästarna passar på att sola, rulla och klia på varandra.
Nu får det bli lite vila i soffan innan det är dags att gå upp och sova.

Världens bästa bok

Kaninen som så gärna ville somna - En annorlunda godnattsaga, kanske världens bästa bok. Jag skulle just nu vilja säga att för våran familj är det i all fall världens bästa bok. Båda våra barn har svårt att komma till ro och somna på kvällen. Nova har lättare än Lucas men båda snurrar runt, kommer på 10000 saker som ska göras och måste kissa några gånger innan de kan somna. Häromdagen blev jag rekomenderad boken av en arbetskamrat, snälla mamma hade vägarna förbi stan och redan dagen efter kunde vi läsa den för barnen. Nova somnade redan efter 2 1/2 sida, helt lugnt och utan minsta oro. Gick raka vägen till Lucas och skulle läsa för han, lite sura miner blev det för han hade inga planer på att mamma skulle läsa. Efter lite övertalning fick jag godkänt på att läsa, han med att läsa hela boken. Han var så trött så han knappt kunde hålla ögonen öppna men kämpade allt vad han kunde. Jag frågade om jag skulle läsa en annan bok och han bara nickade. Läste några sidor i den, bytte tillbaka till den här boken och han 1 1/2 sida innan han sjönk in i drömmarna.
Dagen efter läste jag boken för Nova igen, 1 1/2 sida och vips så sov hon. It´s like magic, som min arbetskamrat sa.
Ska läsa boken igen ikväll och hoppas givetvis på samma resultat. 
 

Man kan inte annat än bli berörd


Det kommer jag ihåg......

 

Melodifestivalen 2015

 

Åren går

Tydligen så rullar åren på.......
 

Nostalgi!

 

Hopptävlingar

I helgen har det varit hopptävlingar, hade med mig kameran även om jag aldrig blir nöjd när jag fotar inne. Dock inser jag att om jag inte tränar på att fota när det är innetävlingar så komme jag att vara ringrostig när utomhussäsongen börjar och det vore mindre bra.

Morgonhumor

 

Underbart väder!Bara för att man kan se den om och om igen

 

De fick det bäst!

Här hemma längat vi efter våren, man njuter av varje solstråle som tränger igenom det tjocka molntäcket. Om man inte orkar vänta så kan man göra som Isabelle och Tobias, packa väskan och dra iväg på ett underbart äventyr! Följ dem via deras blogg, de fick de bäst!

Jag bara älskar dessa två

 De här två personerna är helt underbara!

Älskade bushundar

 

Morgonpromenad

Fick med mig två små hjärtan på morgonpromenaden <3

Lite längre

Tror att hon måste bli lite längre för att kunna ha mina shortchaps.

10000 frågor......

Nova är inne i någon period nu där man kan tro att hon är tattuerad med ett gramofonstift. Hon pratar, pratar, pratar och pratar. Det är 10000 frågor, kolla hit och kolla dit. Hon pratat så mycket så jag tror att jag snart får sår i öronen. Hur kan en sådan liten människa rymma så många frågor? <3

Regn

Idag faller det regn och snö från himlen, ishalka och blåst kämpar sida vid sida. Det är inte direkt ett väder man vill vara ute i. Vi har pysslat lite inne i stället, faktiskt fick vi rätt mycket gjort på förmiddagen. Lucas och jag har även hackat bort en massa is, väldigt välbehövligt om jag säger så. Barnen har myror under fötterna så de fick träna en massa kullerbyttor, gå på händer och snurra på en madrass. Efter det så kunde de sitta ned och se på en film, i alla fall Lucas. Nova fortsätter med hoppandet.
Inte ens Izzi tycker om att vara ute och springa idag.

Skridskor

Igår fick vi ett sms klockan 11.29 om att det var allmänhetens åkning på isladan 12.00, Panik! Fort som attan värmde vi på lite mat, packade utrustningen och slänge oss in i bilen. 12.03 var vi redo på isladan! Alla tog på sig skridskor och kastade sig ut på isen, alla utom Lucas......fanns ingen hjälm som passade han. Fanns fem att välja på och vi ställde om alla efter konstens alla regler men nej, ingen fungerade! Han fick helt enkelt stanna på andra sidan sargen.
 

Det är inte lätt när det är svårt

 

RSS 2.0