Jenny

Hemma
Äntligen hemma, det är verkligen trevligt att vara iväg på semester men jag måste säga att det är fantastiskt skönt att komma hem igen också. Barnen har varit helt fantastiskt duktiga på att åka bil, särskillt i dag då vi har åkt från Linköping och hem. Lucas var vaken exakt hela vägen, han behövde kissa cirka 1000 gånger och det kryllade av myror i benen de sista milen. Nova sov en stund mellan Stockholm och Gävle men sedan har hon också varit vaken och hållit låda för oss andra.
Nu sover barnen i sina egna sängar och jag hoppas att de tänker sova länge i morgon bitti för det skulle vara fantastiskt skönt med sovmorgon.
Dragon Gate
Enligt min man så är jag korkad som har missat denna enorma anläggning, vi körde enligt honom förbi den då vi åkte till Gävle i april (enligt mig så ligger detta söder om Gävle och därför passerade vi det inte alls!). Hur som helst så blev jag grymt imponerad över det enroma bygget, hur kan jag ha missat det? Kändes som om vi tagit en sista minuten och klivit rakt in i Kina, en skum känsla.
Den stora gården
Porten in till restaurangen och shopen
Valvet ut/in från parkeringen
Lucas tittar ut
Den enorma statyn
En del av en annan byggnad
valvet ut/in från parkeringen, lilla Nova bryr sig inte om oss utan traskar iväg i godan ro
Ett av "tornen"
En stentavla
Lucas känner på en stenboll i lejonets mun
Längst hela muren fanns det olika djur
Ligger efter
Känner att jag ligger efter enormt med allt bloggande men det blir så när man är iväg några dagar med familjen. I morgon ska jag försöka uppdatera er lite mer om vad vi har fått uppleva, tex så hade jag inte den blekaste aning om att det finns ett ställe utanför Älvkarleby som heter Dragon Gate och är ett helt enormt stort komplex av byggnader och det känns som om man tagit en sista minuten till Kina.