Vackert

Det var fantastisk vackert ute i morse.


Överhäng

Det är lite överhäng på kallstallet.


Tisdag

En riktigt bra dag på jobbet avslutade med att allt blev superstressigt och förvirrande och det resulterade i att jag glömde att hämta upp Lars på jobbet.......förlåt!

Ett gäng busiga ponnysar är på väg in från hagen.

Detta mötte mig i morse..........det är roligt med lösa hästar......

Fick ta en tur på finaste lilla pricko idag, nu blir det hårdträning för den ponnyn så att magen blir lite mindre.


Var?


Var är busken?


Där är busken!

Tjoho, våren närmar sig!


En bra dag på jobbet


En dag i tornet

Suttit i tornet nästan hela dagen, gick kanon! Men det är kanske inte så konstigt eftersom att man får jobba med sådana proffsiga kamrater.


jaha ja

Det verkar som om jag har blivit lite äldre och klokar idag, känner mig inte ett dugg äldre men mina vänner påstår att det är så.

Namnam

Middag med Nyströms och sedan god efterrätt. Nu blir det film, undra om jag håller mig vaken?


Nej, nej, nej!!!!


Lite putt

Om jag jobbade på ett företag och betalade dyra pengar för att sätta in en annons i tidningen så skulle jag bli lite putt om ingen korrekturläste annonsen innan den publicerades......


En bra dag på jobbet!


Chillar lite


Mys

Har precis varit och myst med en liten bäbis, åhhhh de är helt fantastiska de små liven. Mys, mys på hög nivå. Tack till föräldrarna som lät mig låna deras ögonsten en liten stund.

Arga tanten!

Hihi, ja vad säger man......

Tjoho!


HUR MAN GÖR EN KVINNA LYCKLIG

Det är inte svårt att göra en kvinna lycklig.
En man behöver bara vara: 

1. en vän

2. ett bra sällskap

3. en älskare

4. en bror

5. en far 

6. en husbonde

7. en kock

8. en elektriker

9. en snickare

10. en rörmokare

11. en mekaniker

12. en inredningsarkitekt

13. en stylist

14. en sexolog

15. en gynekolog

16. en psykolog

17. en skadedjursutrotare

18. en psykiater

19. en healer

20. en bra lyssnare

21. en organisatör

22. en bra pappa

23. väldigt renlig

24. sympatisk

25. atletisk

26. varm

27. uppmärksam

28. ridderlig

29. intelligent

30. rolig

31. kreativ

32. ömsint

33. stark

34. förstående

35. tolerant

36. förståndig

37. ambitiös

38. duglig

39. modig

40. Bestämd! 

41. sann

42. pålitlig

43. passionerad

44. medlidsam 

UTAN ATT GLÖMMA ATT: 

45. regelbundet ge henne komplimanger

46. älska att shoppa

47. vara ärlig

48. vara väldigt rik

49. inte stressa henne 

50. inte titta åt andra tjejer

OCH SAMTIDIGT MÅSTE DU ÄVEN:

51. ge henne en massa uppmärksamhet utan att vänta dig någon tillbaka

52. ge henne en massa tid, särskilt egen tid 

53. ge henne en massa utrymme utan att oroa dig för vart hon tar vägen

DET ÄR VÄLDIGT VIKTIGT:

54. Att inte glömma:

födelsedagar
årsdagar
något hon arrangerar


HUR MAN GÖR EN MAN LYCKLIG 

1. Visa dig naken

2. Ta med dig sprit
 
(så här lätt är det att göra en kvinna lycklig, iaf om man ska tro en herre som uttryckt sig genom en status på facebook och just då var den delad ca 1500 ggr)

Sover

Reste av familjen sover det är bara jag, tystnaden (har slängt ut kattrackarn) och min celcius i soffan. Detta kommer bli en bra dag!


Ärta i näsan

Nova kom ut i köket och visade glatt upp sin näsa, som innehöll en ÄRTA! Skitunge! Tur den kom ut då hon fräste.

Natten på akuten.


Nova fick en "handskelefant på akuten igår"

Natten mot onsdag fick Nova feber så vi bestämde redan då att vi skulle vara hemma under onsdagen, hon var pigg och glad hela dagen men hostade rätt mycket. Hon fick en alvedon när hon skulle gå och lägga sig då tempen låg på 38,2 och sedan somnade hon tryggt i sin säng vid halv åtta. Lucas och jag var på nederväningen till nio och därefter gick vi upp och borstade tänderna och sedan somnade även han. Jag satt och såg på TV då jag hörde hur Nova började stöka omkring i sängen, gick in till henne och la upp henne på kudden och sedan tillbaka till soffan. Hörde ganska direkt att hon började stöka på igen, hon lät störd och rullade omkring och bökade. Jag gick in till henne igen och nu låg hon i fosterställning i sängen, skakade i hela kroppen och det såg ut som om hon hade kraftig feberfrossa eller kramp. Jag fråga om hon frös och han svarade ja, fram med värmefilten och strök henne över ryggen samtidigt som jag pratde lugnande med henne. Hon lugnade sig inte det minsta utan blev mer "stressad", skakade mer och började även gråta. Hon sa att hon hade ont och jag började känna att något måste vara fel. Jag tog upp henne i famnen och hon sa att hon ville gå ner. Vi gick ner på bottenvåningen och jag bar henne i mina armar, hon blev mer och mer stressad och jag började känna att detta kanske vi inte reder ur själva. Ringde grannen och bad han komma över då han jobbar på ambulansen. Fort var han och magnus på plats och vi bestämde direkt att vi skulle åka upp på sjukhuset då hon blev helt kritvit om kroppen och blå om fötter och läpparna och inte slutade skakade i. Nicke var på bio så jag var helt själv hemma, försökte få tag på han men det var lönslöst då man stänger av telefonen under filmvisningen. Vi bestämde att Magnus skulle vakta Lucas och att Peter skulle köra upp mig på akuten. Kändes bra att ha en kunnig människa med mig in, jag kände mig trygg och inte alla stressad (konstigt nog). När vi kom fram fick vi komma in direkt och det började med att Nova spydde över hela sig själv, mig och sakerna. Läkaren ville ha en snabb redogörelse och sedan fick vi fort gå vidare till ett akutrum där det blev fullt pådrag med en massa människor som gjorde en massa saker. Febern skenade uppåt när vi var akuten, 22.50 fick hon en alvedon och då var febern på 39,7 och 23.20 fick hon en ipren då febern stigit till 40,3. Syrgas och Alvedon/Ipren tillsammans satte stopp för högre feber och vi alla kunde börja känna oss lugna. Vid tolv blev hon pigg och mer som vanligt och då började hon charma alla och styrde dem efter sin pipa, glass, vatten och ballonger. Vakterna försökte bjuda henne på godis men det gick hon inte på. Vid 01.15 fick vi äntligen åka hem med våran älskade lilla dotter.
Hon har varit feberfri nästan hela dagen idag men på eftermiddagen så började febern smyga uppåt igen. Vi har dock stenkoll i dag och tittar flera gånger i timmen bara för att känna oss säkra. Vi varvar alvedon och ipen så att hon ska slippa få mer feber. Hon håller ett gott humör och har busat nästan hela dagen!

De kan inte säga vad som hände i går men de menar på att om det var något allvarligt skulle de synas på proverna som togs. De tror inte att heller att hon haft feberkramp eftersom att jag kunde prata med henne hela tiden och hon var "med" på vad som hände. Hon tog nya prover på vårdcentralen i morse och hade då något högt blodsocker, vi har även lämnat ett urinprov som vi hoppas få svar på så fort som möjligt.

När sådant här händer så känner man verkligen att allt annat runt omkring en stannar eller saknar betydelse, man ser bara sina barn och man inser hur mycket man älskar dem.

Var rädd om varandra och ta vara på det ni har.

På väg hem

Efter en något oväntad vändning på den lugna kvällen är vi nu på väg hem från akuten. Återkommer med mer info när jag fått sova lite. Var rädd om varandra!


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Mariastaden, Helsingborg

Leka i hissen

Att leka i hissarna på sjukhuset har jag gjort sedan jag var liten, nu har vi precis lekt lite där med Lucas. När vi åkte där runt runt funderade jag på hur pedagogiska föräldrar vi är när man uppmanar barnet till att leka i hissen.....men roligt var det.


Kan inte sova

Man kan inte röra sig när katten ska ligga PÅ en och man kan absolut inte sova. Tur hon äntligen hoppade ner, god natt!


Finaste

Dagen har bjudit på en mysig tur i skogen tillsammans med jackpot, han är min lilla ögonsten och jag misstänker att det kommer skära rejält i mitt hjärta den dagen han säljs. Han är så rolig att rida, snäll, lätthanterlig och trygg. Tur jag inte har ett eget stall för då skulle jag behöva köpa han själv.


Tokigt

Tror något har blivit lite tokigt.....


Bra dag

Haft en superbra dag på jobbet, två turer i skogen och efter det var Balanz ett A-barn vid inkörningen.


En dag i backen

Gårdagen bjöd på många roligheter, bland annat några timmar i backen.


God morgon

Underbara barn ger sina föräldrar sovmorgon. Detta måste bli en bra dag!


RSS 2.0