Vår lilla snickare

När vi pysslar i Lucas rum så vill givetvis Nova vara med och såga, mäta och skruva. Vår egna lilla snickare.
 

Morgonpromenad

 

Nytt rum, nya möjligheter

Novas rum är nästan helt klart, endast några små saker är kvar att fixa. Vad passar då bättre än att ge sig på Lucas rum.
 

Vacker morgon

 

Längtar tillbaka

Även om det varit en härlig dag med plusgrader och sol så kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på de underbara dagarna i poolen med lek och bus.
Jag längtar tillbaka.

Skogen är vacker

Igår var barnen och jag i skogen pulsade omkring, kändes nästan som om vi var i narnia. Träden var så vackra, fulla i snö och solen sken in mellan grenarna.
 

Vårt fyrbenta hjärta

 

Att bygga sandslott i solnedgången är verkligen underskattat

 

Förlovning

Fick med mig många fina minnen hem från vår resa men det finaste minnet jag kommer bära med mig är när lillasyster förlovade sig med Anton på en vacker strand med solen i bakgrunden och det underbara ljudet av vågorna.
 

Bortrest

Lovade innan jul att jag skulle bli bättre på att blogga och vad gör jag, jo åker bort och bloggar inget alls på flera veckor istället. Inte så smart av mig att lova saker som jag sedan inte kan hålla, men nu är vi hemma och nu ska jag ta tag i det igen. Tänkte blogga om våran underbara resa och snart drar träningar och tävlingar igång igen och då får jag ta fram kameran och då blir det väldigt naturligt för mig att blogga.

RSS 2.0