Jenny

Lotta Schultz *3

Tävlingarna är slut och Lotta Schultz tog storslam med sin fina skimmel Cassino 3, de vann fredagens 1.40, lördagens 1.45 och söndagens 1.50 klass, tre segrar av tre möjliga. Även hemma ekipagen gjorde strålande ritter. Sandra Jonasdotter på La Dolce Vita kom tvåa i dagens AGRIA klass och kvalade på det sättet in till att få rida i GLOBEN.


Fredag

Hemma ekipaget Jenny Åkerlund inleder tävlingarna med att vinna 1.10 klassen med sin häst Barry White. Av 16 placerade i den klassen kniper URF hela sju placeringar.

Efterföljande klass är en 1.20 och även i denna klass kniper URF ekipagen sju av 16 placeringar.

1.30 klassen visar URFarna åter igen framfötterna och tar fyra av åtta placeringar.

I den avslutande klassen en 1.40 hoppning hade URF inga ekipage representerade och kunde därför inte försvara sin fina placeringsstatestik. Denna klass vinns av Lotta Schultz och Cassino 3.


Lördag

Dagens inleds med en 1.15 hoppning och URF kniper fyra fina placeringar.
I 1.25 hoppningen tar URFarna tre fina placeringar.
Näst sista klassen är en 1.35 hoppning och här visar Malin Lundsten och Samantha vart skåpet ska stå och slår sina konkurenter med två sekunder. En vinst och en placering till URF denna klass.
Sista klassen denna dag är en 1.45 hoppning. Två ekipage är med från URF men lyckas tyvärr inte ta någon placering. Denna klass vinns av Lotta Schultz på Cassino 3 som även vann fredagens 1.40 klass.


Söndag

Dagen börjar med 1.20, AGRIAhoppet och här tar URF tre fina placeringar. Sandra Jonasdotter på La Dolce Vita kniper här en fin andra plats och genom det så kvalar de till GLOBEN.

1.35 klassen visar URFarna återigen att de är bäst på banan och Anna Grundström på Zelma tar hem segern efter en snabb ritt. Camilla Wännström på sina två hästar kniper två placeringar och det innebär att URF tar tre av sex placeringar.

Lilla rundan rids i näst sista klassen en 1.15 klass som man har kunnat kvala till under helgen. Pernilla Unneby och hennes fina sto Bonne Chance tar här en fin femte plats efter fyra fel i omhoppningen.Det är ekipagets tredje placering av tre möjliga under helgen. Jenny Åkerlund och Barry White vill inte vara sämre och lägger upp ett rasande tempo på banan, snabbast tid men tyvärr ett nedslag men tiden räcker ändå till en tredjeplats. Malin Viklands på Apollo kniper här den sista placeringen och URF tar även här tre av sex placeringar.

Sista klassen för helgen är en 1.50 hoppning där sex hästar gör upp om segern. Tre hästar kommer till omhoppning och här är återigen Lotta Schultz på Cassino 3 snabbaste ekipaget och vinner därmed klassen, de blir även helgens bästa ekipage.

  

Johanna

Man ser ju inte dom fina knopparna från den sidan =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress