Jenny

Hjärtegull
Nova vägrar sova på kvällen, inte för en klockan går mot midnatt så ger hon med sig och somna. Hon är glad och nöjd hela tiden och det är ju tur men jag kan säga att man blir rätt trött när hon ska vara vaken mot tolvslaget. Sen så har hon då sovit klart vid sex och vill upp och då får man snällt kliva upp med henne, hon leker en stund och sedan ska hon sova igen. Så nu sover hon i sin säng och Lucas och jag är vakna, inte vill Lucas gå och sova nu så det är bara till att hitta på nått annat med han. Älskade barn, varför förstår de inte hur underbart det är att sova?
Elin

Vad kul att du gillar bloggen :) Jag har ju inte bloggat så länge men det är ju superskoj, man blev visst lite beroende.. Jobbigt när man inte får sova, känns som att allt handlar om sömn nu när man har barn :) Kul att se din blogg också, kram

Lars Carlsson

Varför lägger ni henne inte bara tidigare. Gry somnar aldrig senare än 8. Igår slocknade hon typ 20 i så att mamma och pappa precis han göra lite kaffe och fika till idol. Helt perfekt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress