Jenny

Kändis på bild
Läste hästmagazinet precis, på förstasidan är det en jättestor bild på en ryttare som faller av. Det handlar om att många skadade ryttare hamnar på sjukhus. Inslaget är filmat i Umeå och hos oss på URF, det jag vill komma fram till är att det är Ofelia och Quake på bilden, om jag nu inte är helt ute och cyklar vill säga. Sammanträffande att det är så eller är det Robert som har tänkt till???
Lina

Tycker han är lite små taskig som lägger upp den.. fast iofs var han taskigare första gången han la upp den... nu står det väl inte att det är hon.. Tyckler hon borde fått betalt för att hon ställde upp på den bilden=)

Elina

Men nu får han ju ge sig med den bilden, det är 4 gången den är med i tidningen nu! Den har t.o.m varit med i finn 5 fel! 2 bilder på Offan Quake och man skulle hitta 5 fel....

Borde verkligen få betalt! Han är väl SÅ stolt över att han lyckades fånga den bilden, men inte så kul att gotta ig i andras misslyckande.

Matilda

ha ha såg de först nu.. och de är hon och den där bilden är faktiskt flitigt använd. Nått försäkringsbolag har också använt den men de har faktiskt frågat henne men hon har inte fått betalt. Men hon tyckte mest de va kul och de ha ju tagit bort namnet..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress