Jenny

ATG
Ryckte in och jobbade en stund idag, kändes riktigt roligt att vara tillbaka på jobbet. Började strax före åtta, fixade lite information som vi skulle ha med oss till ATG, lastade hästarna och åkte. Måste säga att det är smidigt att ha med sig några hästar när man är inne så man slipper vänta under bedövningen sen är det dock tråkigt att hästarna inte är friska 365 dagar per år.
Kan säga att jag gick denna gång ett X antal gånger.
Han inte med någon promenad på morgonen men jag tror nästan jag kompenserade det med alla turer fram och tillbaka i gången. Alla hästar skötte sig super och visa upp sig från sina bästa, gulligaste och snällaste sidor.
Lite klippning innan tvätt och bedövning
Fick för första gången vara med vid bedövning av armbåge och bog, väldigt intressant. Lite uppmärksam fick man dock vara eftersom hästen tappar lite av sin kontroll då man bedövar bort bogen. Blev vinglig och tippade nästan ibland, men det är klart hur läskigt är det inte då man varit hos tandläkaren och man ska sköja munnen, man har ingen koll. Tänk drygt 500 kg häst som blir bedövad i bogen.
Många varv på longervolten blev det också, alla hästar snälla och lydiga. Det är alltid trevligt att åka iväg och sedan få höra av personalen att de tycker hästarna sköter sig bra och uppför sig väl.
Den enda som hade lite problem var denna herre, han bestämde sig för att kolla vad som satt fast i boxen och inte. Kan säga att fönsterlister och galler INTE sitter fast!
Men är man en charmknutte så är man.
Ida

sv. Jaha!:) Han är grymt fin iaf!:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress